Sunday, May 19, 2013

Prepare urself


Exam final tahun 2 
2012/2013

Alhamdulillah..
sekejap je rasa tahun ni..
dah nak ambil exam final
^^

mohon doa sangat2..
bimbang terfitnah amanah2 yang ditaklifkan...
na'uzubillah
insyallah saya boleh
ok... +ve thinking


dan tahun ni,
saya dah decide balik Malaysia..huhu
tahun lepas tak decide pun..
tapi balik jugak akhirnya...
sebab tak dapat pergi umrah.. :(
nampak gayanya xdak harapan la nak pergi umrah dari sini melainkan kalau dah kawen...
dah ada mahram yang sah..


tiket pun dah beli...
2 bulan lagi nak balik Malaysia
awalnya beli..
insyallah
16 julai - 11 sept
hampir 2 bulan kut
tahun lepas exactly 1bulan 15hari

Allahu akbar...
dah buat keputusan nak balik ni,
rasa nak balik cepat2 ja
Tahun lepas xde la fikir2 nak balik ni

Astaghfirullah...
duk banding2 pula dengan tahun lepas
syukur alhamdulillah dapat balik
tapi rasa rugi juga,
tak dapat join program dekat mesir cuti summer ni
huhu...
tak pa....manfaatkan masa balik malaysia nanti
rancang dengan baik

antara sebab nak balik:
- buat medical checkup
- tukar laptop yang dah nyawa2 ikan *exaggerate sangat ni*
*upgrade for designing*
- buat attachment dekat hospital *ambil experience sket2
- adik2 ambil exam UPSR & PMR
- mak usu nak kawen 16 ogos
- nak tengok 2 orang sepupu baru lahir
- my beloved sister still at home *still not enroll in ant ipt

ok....I must be at home this year
may be next year, I'll be in Egypt celebrate Eid Fitr
*pliz, want to feel how it's celebrated oversea

*duk dekat rumah pun
still dapat buat kerja2 grafik

Friday, May 3, 2013

Mei - Bermulalah 1 Cabaran


taqwim Mei 2013

Subuh awal. Isya' lewat.

Musim panas memang begitu. Subuh seawal 3 pagi dan Isya' selewat 8.30 malam. 

Bangun Subuh selalu terkejar bimbang habis waktu dek terlajak tidur, tambah-tambah bila berseorang tatkala ahli beit yang lain ber'lampu merah'. (but, still in time yeah!) ^^

Wednesday, May 1, 2013

Another step ^^

Bismillah...
Subhanallah
Alhamdulillah
Allahuakbar

Dah lama tak update blog ni... Agak sibuk dengan beberapa taklifan. Sebenarnya tak berapa ada idea nak tulis apa. Tapi, bila baca blog orang lain, timbul nak menulis. Nak tulis apa? Entah la..tengoklah apa yang tertulis..huhu
^^ Macam tak da tujuan je? ~.~

26 April 2013

25 April 2013, dapat short notice panggilan mesyuarat. Mesyuarat pertama Jabatan Penerbitan dan Penerangan PERUBATAN. Nasib baik buat dekat dalam kawasan Kaherah sahaja. Kalau buat dekat Mansurah, aduh, fikir dua tiga kali la jugak..huu.. Sebagai Timbalan Ketua Unit Grafik. Aduh, berdebar. Bukan calang-calang orang dalam organisasi ni. Peringkat Majlis Tertinggi PERUBATAN kut.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...