Posts

Showing posts from May, 2013

Prepare urself

Image
Exam final tahun 2  2012/2013
Alhamdulillah.. sekejap je rasa tahun ni.. dah nak ambil exam final ^^
mohon doa sangat2.. bimbang terfitnah amanah2 yang ditaklifkan... na'uzubillah insyallah saya boleh ok... +ve thinking

dan tahun ni, saya dah decide balik Malaysia..huhu tahun lepas tak decide pun.. tapi balik jugak akhirnya... sebab tak dapat pergi umrah.. :( nampak gayanya xdak harapan la nak pergi umrah dari sini melainkan kalau dah kawen... dah ada mahram yang sah..

tiket pun dah beli... 2 bulan lagi nak balik Malaysia awalnya beli.. insyallah 16 julai - 11 sept hampir 2 bulan kut tahun lepas exactly 1bulan 15hari
Allahu akbar... dah buat keputusan nak balik ni, rasa nak balik cepat2 ja Tahun lepas xde la fikir2 nak balik ni
Astaghfirullah... duk banding2 pula dengan tahun lepas syukur alhamdulillah dapat balik tapi rasa rugi juga, tak dapat join program dekat mesir cuti summer ni huhu... tak pa....manfaatkan masa balik malaysia nanti rancang dengan baik
antara sebab nak balik: - buat medical checkup - tukar laptop …

Mei - Bermulalah 1 Cabaran

Image
Subuh awal. Isya' lewat.

Musim panas memang begitu. Subuh seawal 3 pagi dan Isya' selewat 8.30 malam. 

Bangun Subuh selalu terkejar bimbang habis waktu dek terlajak tidur, tambah-tambah bila berseorang tatkala ahli beit yang lain ber'lampu merah'. (but, still in time yeah!) ^^

Another step ^^

Image
Bismillah...
Subhanallah Alhamdulillah Allahuakbar
Dah lama tak update blog ni... Agak sibuk dengan beberapa taklifan. Sebenarnya tak berapa ada idea nak tulis apa. Tapi, bila baca blog orang lain, timbul nak menulis. Nak tulis apa? Entah la..tengoklah apa yang tertulis..huhu ^^ Macam tak da tujuan je? ~.~
26 April 2013
25 April 2013, dapat short notice panggilan mesyuarat. Mesyuarat pertama Jabatan Penerbitan dan Penerangan PERUBATAN. Nasib baik buat dekat dalam kawasan Kaherah sahaja. Kalau buat dekat Mansurah, aduh, fikir dua tiga kali la jugak..huu.. Sebagai Timbalan Ketua Unit Grafik. Aduh, berdebar. Bukan calang-calang orang dalam organisasi ni. Peringkat Majlis Tertinggi PERUBATAN kut.