Saturday, November 3, 2012

Aidilfitri 1433H


bismilah ar-rahman ar-rahim..

bila di lihat kembali post list..
terlupa pula ada beberapa draft yang tidak sempat dipublish..

alhamdulillah..
summer break yang lepas, 
dapat juga balik Malaysia..
sambut raya aidilfitri dengan family..
kiranya, belum pernah lagi berasa raya aildilfitri di perantauan..
xade la sedih sangat..huhu

sambutan raya hari tu, special sikit...
nak tahu kenapa lain daripada yang sebelum-sebelum ni..??

sebab hampir semua sanak saudara sebelah umi + ayah ada...
jumpa 90%...ramai tak..?? ^_^

makan di pagi raya
dekat Melaka,
adik-beradik umi yg seramai 10 org...8org balik
jumpa sepupu2...semuanya kecil2 belaka...
meriaaah sangaaat...


si akram yg nakal ^^,

pakcik makcik n anak2 tgh beratur utk salam dgn atuk nenek

minta maaf, mak

cepat-cepat...nak tangkap gambar ni...
lepas ni nak pegi solat raya pulak

ini dia keluarga besar sebelah umi... :D
kekurangan 2 keluarga..
dekat Penang pula,
raya sebelah family ayah pun tak kurang meriahnya...
sebelum ni tok selalu duk sorang..
tahun ni, anak2nya buat Family Day...
best
family ayah ni semua dah besar2 belaka...
anak2 kecil semuanya dah peringkat cicit..
ada 4 generasi...
kiranya saya dah pangkat makcik dah la...huhu

macam2 aktiviti dipertandingkan...
untuk bapa2, mak2, anak2, cicit2...
pasangan2..
special jgk sebab family sebelah ayah ni ada ramai doktor..
jadi, dapat tengok para doktor beraksi..
pengarah hospital pun ada...comel je..huhu

ooo, balik kampung....
oooo, balik kampung...

mari, mari
pak-pak, mak-mak, anak-anak

tok limah yg dirai

aisyah kan, namanya...
makcik ny terlupa nama

bapak2 sekalian..lipat baju lawa2 ye..
nanti boleh tolong isteri

2 generasi

pasangan doktor

kukuq...kukuq nyoq tu

jaga jap anak menakan...mak dy bz

tu dy...ni kretiviti barisan doktor

lekaih laa..tunggu apa lagi...nak main boling kg ni

tgk ye...1, 2, 3

hi, si comel
tgh buat apa tue..??
cari gule ke...bak sket

cedey...hafsah dah xingat achik...

let's begin da race

majlis di conduct oleh 2beradik

alhamdulillah ^_^
the best raya ever...
bukan selalu jumpa macam ni...
semua anak2 dah besar belaka..
sampai tak ingat nama masing2..

moga Allah memelihara kedua-dua keluarga...
dan dipanjangkan umur, diberkati hidupnya..
especially, atuk, nenek, dan tok limah..
<3 all of you ever till jannah




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...