Thursday, August 7, 2014

end of 3rd year

bismillah walhamdulillah ^_^

lame gilerrr xupdate blog ni..haha
bz la katakan...
erk...bz la sgt...malas pun aderr jgk

hmm...nmpak gaya bahasa & tulisan mcm kali ni sempoi je..
ke x?? hehe..perasan je lebih

setelah berfikir, memikir & terfikir
pasal apa saya buat blog ni (waktu first year)
waktu tu nk kongsi ilmu & pengalaman 
yup...nk kongsi pengalaman
dan saya suka untuk berkongsi pengalaman
juga untuk mengabadikan kenangan zaman mahasiswa perubatan di Mesir ni...
huhu...
mcm relax je duk sini..
klu dkt Mesia, memanjang je study...24/7



syukur alhamdulillah ^_^
terlalu banyak kesyukuran yang tidak terungkap

alhamdulillah
sudah selesai tahun 3 pengajian perubatan di university ain shams, mesir
bakal menyambung di tahun ke-4 pengajian...



syukur alhamdulillah
result yang diperolehi tidaklah terlalu cemerlang...
xde mumtaz pun (=pangkat A)
sobs sobs T.T
syukur sebab dapat naik tahun walaupun sibuk dgn kewajipan2 lain
target setiap tahun memang nk dapat mumtaz.. 
tapi dah cukup bersyukur dapat naik tahun



batch OHANA yang tinggal 52org sahaja


akhawat-akhawat OHANA yang ceria


tahniah buat yang berjaya
yang bakal menduduki perperiksaan ulangan, buat yang terbaik..ganbatte
'OHANA, Nobody Left Behind'

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...