Friday, January 27, 2012

allahuakbar..!!wajah tersebut yg amat kurindui...


bismillah....

alhamdulillah...hari ni dpt juga menjejakkan kaki ke ma'rad kutub yg sgt besar...
best...byk sgt buku...lagi besar dari yg dekat Malaysia...
lokasinya bukan dlm dewan yg tertutup mcm PWTC...
ada byk khemah2 besar...
org2 yg datang sini sampai bawa luggage utk bawa balik buku2 yg dibeli...
best tgk budaya cintakan ilmu dkt sini...
klu berjalan sehari suntuk pun x tahu cukup ke x..
terjumpa budak alex...datang 3 bas..dari pagi lagi...mlm balik...tu pun x explore habis lagi...

waktu dlm khemah yg dikhususkan utk Arab Saudi...
aku ternampak wajah Paklong..murabbi yg memperkenalkan aku akan jln perjuangan yg suci...
jln perjuangan yg pnuh dgn mehnah & tribulasi...


huhu...x sempat nak jumpa..x dak rezeki..
ya ALLAH....rindunya mendengar kalam taujihat dari paklong....
ALLAHUAKBAR!!!
rindu nak dengar pengisian daripada paklong.. ;(

walaubagaimana pun...alhamdulillah...
dpt juga beli buku yg diidam-idamkan...
beli ATLAS HUMAN ANATOMY GRAY'S, buku KHAT (huhu...dah lama x tulis khat..dah naik gian dah), beli buku TEN CAMPANIONS WHO WERE PROMISED PARADISE...
nanti nak pergi lagi sblum habis ma'rad...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...